Mandzsetta sérülése. CRYO CUFF - NYAK Mandzsetta (J2-M) - Terápia Shop - Ízületi


Utolsó frissítés December 9, Megosztás Forrás: African Journal of Emergency Medicine Bevezetés A túlzott endotracheális tubus ETT mandzsetta nyomásának következményei ismertek és hosszú távú hatással bírnak; azonban kisebb figyelmet fordítanak a mandzsetta nyomás és a cső pozíciója a kórház előtti és a sürgősségi központban.

mandzsetta sérülése ízületi betegség lefordítása

A vizsgálat célja az ETT mandzsetta nyomás és cső pozíciójának az Inkosi Albert Luthuli Központi Kórház Trauma Egységébe bevitt összes betegének érkezése, mind a jelenet, mind a kórházi átadások között, hogy meg lehessen határozni a mandzsetta középértékét és ha van ilyen voltak a két csoport közötti különbségek.

Az 65 áprilisi és decemberi felvételi adatainak felülvizsgálata az érkező mandzsetta nyomás és a cső pozíciójának meghatározása céljából történt.

mandzsetta sérülése aki kezeli a vállízület periartritist

A rögzített adatok közé tartozott a beteg kora, mandzsetta nyomás, ahol és aki intubált a pácienst, valamint az intubálás és a mandzsetta nyomás ellenőrzése óta eltelt idő.

Az adatokat elemeztük leíró mandzsetta sérülése és a diákokéval t-teszt folyamatos adatokhoz. Eredmények A legtöbb beteg gépjárművel kapcsolatos traumát mutatott, férfiak túlsúlyával.

Az egyenlő számokat a kórházi csoporttal szemben intubálták a kórházba. A szupraglottos intubálással kapcsolatos végzetes szövődményekhez vezetett, ami aspirációs tüdőgyulladást eredményezett, kiemelve a cső pozíciójának röntgenfelvételének szükségességét.

mandzsetta sérülése hogyan fáj az izmok és ízületek

Következtetés A legtöbb beteg, akár intravénás a helyszínen, akár a kórházban, túlzott ETT mandzsettával rendelkezik, és a trachealis nyálkahártya ischaemiás mandzsetta sérülése lehetősége. Az ETT mandzsetta manometrikusságának meg kell felelnie az összes kórházi és kórházi intubálásnak, ahol a cső hosszabb ideig in situ marad.

mandzsetta sérülése a csípő fáj a fájdalomtól

A létesítményközi átvitel előtt az ETT pozícióját radiológiai szempontból meg kell erősíteni.