Őssejt-javítás


Lipogems - őssejt terápia

Mit tudnak a növényi őssejtek? A kozmetikai ipar kétségkívül legnagyobb áttörése a növényi őssejtek alkalmazása. Miért olyan jelentős a felfedezésük és mire képesek őssejt-javítás Mitől marad sima hónapokig az alma héja? A kozmetológiában igazi áttörésnek számított, amikor először alkalmaztak eredményesen növényi őssejtet — a svájci almafajtára azért figyeltek őssejt-javítás, mert héja hónapokon keresztül ránctalan marad.

LIPOGEMS® Zsírátültetéses Kezelés

Ezt a tulajdonságát szerették volna kamatoztatni az emberi bőr tekintetében is, és a kutatások beigazolták, hogy mindez valóban lehetséges: az alma őssejtjei hatással vannak az emberi őssejt-javítás található őssejtekre is. A biotechnológia révén így a sejttenyészetet felhasználó kozmetikai készítmények egyfajta katalizátorként működnek, és az emberi bőr őssejtjeit aktivitásra késztetik, növelik működőképességét.

Az alma őssejtjei segítik az emberi bőr megújulását gátolják öregedését növelik őssejt-javítás és védekezésre való képességét. Az almával végzett eredményes kísérletek után újabb növényeket vizsgáltak, és számos őssejt-javítás tulajdonságot hasznosítottak a bőrsejtek javára.

Így többek közt a keserű narancs ránckisimító, a havasi gyopár gyulladásgátló, a szőlő és az argán fiatalító hatását állították a szépség szolgálatába. Mi történik az emberi bőr saját őssejtjeivel?

  • Mi is az őssejt, mire jó, és mi a veszélye?
  • Testünk sejtjei különféle funkciók ellátására vannak programozva.
  • RÚZS és Más | A fiatalság forrása: növényi őssejtek
  • Örökre megvakították áldozataikat az őssejtsarlatánok Tátrai Péter
  • Nashville Stem Cell Therapy for Arthritis & Pain Relief | Compass
  • Mit tudnak a növényi őssejtek?
  • Kössön a Krio Intézetnél őssejttárolási csomagot kedvezményes áron
  • Gél a térdízület gyógyszere

Az emberi bőrben is találhatók őssejtek, ám aktivitásuk az életkor előrehaladtával csökken, a bőr pedig veszít őssejt-javítás. Az őssejtek funkciója ugyanis a javítás, megújulás, kevésbé aktív állapotban azonban nem tudják ezt ellátni, és bőrünk látványra is szürkésebbnek, petyhüdtebbnek tűnik.

A növényi őssejtek azonban a bőr őssejtjeit arra késztetik, hogy megújító, regeneráló funkciójukat minél hatékonyabban lássák el, amely a bőr szemmel látható szépülésében mutatkozik meg.

fájó gerinc és összeroppant ízületek

Miért pont növényi őssejteket alkalmaznak az emberi bőrre? Az őssejteknek több típusa van: az ún. A növények osztódó sejtjei azonban omnipotensek, vagyis mindenféle sejt képzésére alkalmasak, így az emberi bőr saját őssejtjeit is kedvezően tudják befolyásolni.

térdfázis artrosis

Miért az argán őssejt a legnépszerűbb? Az argánfa egy ritka növény, őssejt-javítás rendkívül ellenálló a természeti hatásokkal szemben. A marokkói nők már évszázadok óta használják olaját bőrük és hajuk ápolására, mivel hatása erőteljes és szerteágazó: feszesít, szabályozza a faggyúműködést, gyulladáscsökkentő, halványítja a hegeket.

deformált vállízület kezelése

Ráadásul az argán őssejt képes a bőr mély rétegeibe behatolni, így közvetlenül tud hatást kifejteni a bőr feszességéért felelős fibroblasztokra. Próbáld ki te is a őssejt-javítás vívmányát — nézz szét őssejtes termékeink között! Herbcell Nappali arckrém növényi őssejtkivonattal 50 ml 2  Ft Herbcell Éjszakai arckrém őssejt-javítás őssejtkivonattal 50 ml 2  Ft Ava Sejtmegújító ampulla Növényi Őssejttel 30 ml 2  Ft.